Вътрешни правила в Софийска математическа гимназия „Паисий Хилендарски“ и Вътрешни правила в Национална природо-математическа гимназия „Акад. Любомир Чакалов“ за реализирането на държавен план-прием на ученици в V клас в Софийска математическа гимназия „Паисий Хилендарски“ и в Национална природо-математическа гимназия „Акад. Любомир Чакалов“ за учебната 2021/2022година.

Вътрешни правила в Софийска математическа гимназия „Паисий Хилендарски“ и Вътрешни правила в Национална природо-математическа гимназия „Акад. Любомир Чакалов“ за реализирането на държавен план-прием на ученици в V клас за учебната 2021/2022 година.

            

 

УВАЖАЕМИ БЪДЕЩИ ПЕТОКЛАСНИЦИ,

УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,

 Във връзка с чл. 38, ал. 3 от Закона за предучилищното и училищното образование, Раздел IV от Наредба №10/01.09.2016 г. на МОН за организация на дейностите в училищното образование, с оглед създаване на ред и организиране на дейностите по приемане на ученици по държавен план-прием в V клас в профилираните гимназии с профил „Математически“ и профил „Природни науки“ за учебната 2021/2022 г., Ви предоставям Вътрешни правила в Софийска математическа гимназия „Паисий Хилендарски“ и в Национална природо-математическа гимназия „Акад. Любомир Чакалов“ за реализирането на държавен план-прием на ученици в V клас в Софийска математическа гимназия „Паисий Хилендарски“ и в Национална природо-математическа гимназия „Акад. Любомир Чакалов“.

 

 Д-Р ВАНЯ КАСТРЕВА

НАЧАЛНИК НА РУО –

СОФИЯ-ГРАД

 

ИВАН ЙОВЧЕВ 

НАЧАЛНИК НА РУО – СОФИЯ-ГРАД

/съгласно заповед № РД 02- 2695/09.12.2020 г.

на началника на РУО – София-град/