ВРЕМЕ Е ЗА УЧИЛИЩЕ!

СКЪПИ УЧЕНИЦИ И РОДИТЕЛИ,

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

 

 

ВРЕМЕ Е ЗА УЧИЛИЩЕ!

ПОСРЕЩАМЕ ОТНОВО ПРАЗНИКА НА ДУХА И ДОБРОТО НАЧАЛО, НА ЖАЖДАТА ЗА ЗНАНИЕ И НАУКА. ТОЧНО ЗАТОВА 15 СЕПТЕМВРИ Е НЕОБИКНОВЕН ДЕН, КОЙТО ВЪЛНУВА ВСИЧКИ НАС И НИ КАРА ДА БЪДЕМ ГОРДИ С БЪЛГАРСКИЯ СИ РОД, ПОДЧИНЕН ОТ ВЕКОВЕ НА СТРЕМЕЖА КЪМ БЛАГОРОДСТВО, ЗНАНИЕ И ПРОСВЕЩЕНИЕ.

ПРЕДСТОИ НИ ВАЖНА УЧЕБНА ГОДИНА – НА НОВИ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА И ИЗПИТАНИЯ, В КОИТО ЩЕ ДОКАЗВАМЕ ПРОФЕСИОНАЛИЗМА И ОБИЧТА СИ КЪМ НАШИТЕ ДЕЦА, НЕПРЕСТАННАТА СИ ГРИЖА И ВНИМАНИЕ КЪМ ТЯХ. ЗАЩОТО ТАКОВА Е НАШЕТО ПРИЗВАНИЕ – ДА БЪДЕМ УЧИТЕЛИ И ВЪЗПИТАТЕЛИ НА БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ. И ТАЗИ МИСИЯ НИ ИЗПЪЛВА С ГОРДОСТ!

ВЯРВАМ, ЧЕ ВСИЧКИ НИЕ НОСИМ ПОТЕНЦИАЛ ДА ЗАСТАНЕМ ЗАД НОВИТЕ ИЗИСКВАНИЯ И ДА ПРОМЕНЯМЕ СИСТЕМАТА КЪМ ПО-ДОБРО. ВЯРВАМ, ЧЕ СМЕ ЗАРЕДЕНИ С ЕНЕРГИЯ И ВОЛЯ ДА СЕ СЛУЧАТ ДОБРИНИ.

 

СКЪПИ ДЕЦА И УЧЕНИЦИ,       

ДОБРЕ ДОШЛИ В ХРАМА НА ЗНАНИЕТО! ПРЕДСТОИ ВИ ДЪЛЪГ, ТРУДЕН, НО И РАДОСТЕН ПЪТ ПРЕЗ ДЕБРИТЕ НА НАУКАТА. НЕКА В НЕГОВИЯ КРАЙ СЕ ПОЗДРАВИТЕ С МЪДРОСТ И ВОЛЯ ДА НАПРАВИТЕ ТОЗИ СВЯТ ЕДНО ПО-ДОБРО МЯСТО ЗА ВСИЧКИ НАС!

 

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

НЕКА НЕПРЕСТАННО НИ ВОДИ ОТГОВОРНОСТТА ЗА „СВЕТЛИ БЪДНИНИ” НА „НАРОД ВЪЗРОДЕНИ”! НЕКА ДОКАЖЕМ, ЧЕ НОСИМ КАЧЕСТВА И СПОСОБНОСТИ ДА ПРЕОБРАЗИМ ТОЗИ СВЯТ В ИМЕТО НА ДЕЦАТА И ДА ГИ ИЗГРАДИМ КАТО ДОСТОЙНИ ГРАЖДАНИ И ХОРА, ЧИИТО ЖИТЕЙСКИ СПЪТНИЦИ СА ВЯРАТА, НАДЕЖДАТА И ЛЮБОВТА!

 

ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН И НА ДОБЪР ЧАС ПО ПЪТЯ НА ПРОСВЕЩЕНИЕТО!

СОФИЯ, 17.09.2018 Г.        

 

             Д-Р ВАНЯ КАСТРЕВА

 НАЧАЛНИК РУО, СОФИЯ-ГРАД

Снимка

слайдшоу ВРЕМЕ Е ЗА УЧИЛИЩЕ!

Слайдшоу

Добави в слайдшоу