Ден на отворените врати в 15СУ „Адам Мицкевич“- „Дигитално училище“ в район „Надежда“

Всяка година 15 СУ „Адам Мицкевич“ отваря своите врати, за да може всеки да се почувства поне за малко ученик и да си припомни щастливите ученически години.

На 23 април 2019 година, учениците и екипът на 15 СУ “Адам Мицкевич“ се включиха в Ден на отворените врати под наслов „Дигитален поглед към бъдещето“.

Тази учебна година училището представя едно наистина революционно, технологично чудо – Stem Лаборатория, интересни часове с интерактивни методи, състезания, тържества на буквите и още много други дейности.

По традиция Денят на отворените врати се откри от възпитаниците на нашето училище, които с много талант и чистота в своите детски сърца показаха уменията си да танцуват и пеят.

Танцовият състав „Боговица“ с ръководител Цвети Арсова представи колоритните български  хора, които отразяват бита и традициите на народа ни от древни времена. Гостите се насладиха на балет „Диверсо“ с ръководител Бояна Георгиева, на вокална група „Вечният извор“ с ръководител Маргарита Попова и танцът на изящната балерина Биляна Лозанова от II б клас.

Гости на тържеството бяха:

  • д-р  Ваня Кастрева – Началник на РУО София – град
  • Боянка Кънева – старши експерт РУО София- град
  •  посланиците на Република Полша и Социалистическа Република Виетнам
  • инж.Димитър Димов - кмет на район "Надежда".

Инвестициите в учебния процес на 15 СУ „Адам Мицкевич“ са изключително важни и ключови като по този начин гарантираме модерно и качествено образование.

Снимка

слайдшоу Ден на отворените врати в 15СУ „Адам Мицкевич“- „Дигитално училище“ в район „Надежда“

Слайдшоу

Добави в слайдшоу