ИЗЛОЖБА В РУО-СОФИЯ-ГРАД

На 25 януари Профилирана гимназия за изобразителни изкуства „Проф. Николай Райнов“ откри изложба, посветена на „ 24 януари - ден на образованието“ в уютното пространство на Регионално управление по образованието в София, етаж 5.

В експозицията училището се представя с визуални творения на учениците от ателиета „Компютърна графика и мултимедия“, „Графичен дизайн“, „Живопис“ и „Графика“.

Г-жа Ваня Кастрева, началник на РУО София-град, която със своите колеги бе домакин на събитието, произнесе топла реч за ролята на учителя и образователните институции в съвременното ни общество. Това мотивира ученици, част от които са и преки участници със свои творби в изложбата, да споделят свои мисли по повод на образователния процес в гимназията и да бъдат откровени за своите очаквания и стремежи.Изложбата бе открита от проф. Здравко Маринов - председател на Столичната организация на БЧК и основател на ПГИИ „Проф. Николай Райнов“, който представи дейността на гимназията накратко и открои постиженията й в творчески и образователен план. Директорът на училището, Руслан Драгостинов с няколко думи подчерта ролята на иновацията, в която училището се развива успешно от 2017 г. досега.

Снимка

слайдшоу ИЗЛОЖБА В РУО-СОФИЯ-ГРАД

Слайдшоу

Добави в слайдшоу