София – Европейска столица на спорта 2018

Столична община, фондация „София – Европейска столица на спорта 2018“, Българска федерация по тенис на маса и Регионално управление на образованието – София-град организираха на 23.03.2018 г., III градско индивидуално ученическо първенство по тенис на маса от V до ХII клас, в тренировъчната зала на “Арена Армеец”. Участие взеха над 500 деца от 34 столични училища.

Турнирът е част от програмата на Фондация „София - Европейска столица на спорта 2018“ за възстановяване и утвърждаване на ученическите и градски първенства в отделните спортове, популярни сред младите хора в градска среда.

Официални гости бяха Джан Франческо Лупатели – основател и президент на ACES EUROPE - асоциацията на европейските градове и столици на спорта, Хуго Алонсо – генерален секретар на ACES EUROPE и Роналд Крамър – президент на Европейската федерация по тенис на маса и др.

Анатоли Илиев – организационен секретар на фондацията, поздрави участниците в състезанието. Г-н Лупатели връчи плакет на Мариана Стоилова – старши експерт по физическо възпитание и спорт от Регионално управление на образованието - София-град за принос за развитието на спорта в училище. Всички участници получиха фланелки, призьорите - купа и медали. Награди получиха и училищата, които участваха с повече от 10 ученици.

Снимка

слайдшоу София – Европейска столица на спорта 2018

Слайдшоу

Добави в слайдшоу