Ученици и учители от 105.СУ „Атанас Далчев“ представиха работата си по проект ERASMUS+

На 28.02.2018 г. ученици и учители от 105. СУ „Атанас Далчев“ представиха работата си по проект ERASMUS+ - KA201 Booktrailer Film Festival: Developing Adolescents' Reading Literacy Through Digital-supported, Collaborative and Informal Education Booktrailer Film Festival 2016-1-IT02-KA20-KA201-024428

Благодарение на експертите по чужди езици и по български език и литература, които организираха събитието, представители на различни столични училища се събраха в любезно предоставената от 35. СУ „Добри Войников“ зала за събития, за да научат повече за използването на буктрейлърите като иновативен начин за представяне на книга в часовете по литература, чужди езици и ИКТ.

Участниците в проекта споделиха в непринуден разговор свои впечатления, лични преживявания и опит в изработването на буктрейлъри. Гостите имаха възможността да видят различни трейлъри, класирали се на призови места в предишни издания на Европейския филмов фестивал за буктрейлъри и в края да зададат въпроси относно предварителната техническа подготовка и подробностите за конкурса.

В края на събитието всички си пожелаха успех за новия фествал!

Фестивалът за буктрейлъри в България се организира от 105. СУ „Атанас Далчев“ и ще се проведе на 23.03.2018 г. в зала Сити Марк Арт Център на адрес - бул. „Янко Сакъзов“ № 30 от 18:00 ч.

Снимка

слайдшоу Ученици и учители от 105.СУ „Атанас Далчев“ представиха работата си по проект ERASMUS+

Слайдшоу

Добави в слайдшоу