Ученици от 4б клас на 98 НУ “Св. св. Кирил и Методий” гостуваха на Началника на РУО София-град д-р Ваня Кастрева

На 13.05.2019 г. ученици от 4б клас на 98 НУ “Св. св. Кирил и Методий” – гр. София с класен ръководител Силвия Марушкина гостуваха на Началника на РУО – София-град  д-р Ваня Кастрева.

Целта на гостуването беше представянето на първите помагала, писани от деца за деца. Авторският колектив от 4б клас разказа за творческата си работа и трепетите при създаването на помагалата. Гост беше и инж. Ивелин Михайлов – управител на издателство “Асеневци”, издало „Помагало за самостоятелна подготовка по развитие на речта за трети клас” и сборникът по математика за втори клас “Задачки – закачки от деца за деца”.

Д-р Кастрева и малките ученици разговаряха за успехите и радостта от общуването с приятелите в училище, за любовта към знанието, за мечтите и бъдещето. Накрая малките автори благодариха за възможността да споделят своята иновация, реализирана благодарение на подкрепата на издателство “Асеневци”. По случай наближаващия празник на националната духовност и култура – 24 май децата пожелаха на д-р Кастрева и всички експерти в РУО – София-град  здраве и творческа енергия; да бъдат съзидателни, вдъхновени и професионално успешни и удовлетворени.

Снимка

слайдшоу Ученици от 4б клас на 98 НУ “Св. св. Кирил и Методий” гостуваха на Началника на РУО София-град  д-р Ваня Кастрева

Слайдшоу

Добави в слайдшоу