Честита нова учебна година!

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ ДИРЕКТОРИ И УЧИТЕЛИ,

СКЪПИ УЧЕНИЦИ И РОДИТЕЛИ,

 

В най-цветния и изпълнен с вълнения ден на месец септември училището отново отваря врати за нашите деца, за да ги поведе по вълшебния път на познанието. И всяка година на този ден се срещат безгрижието на детството, въодушевлението на младостта и опитът на мъдростта, за да преобразят света чрез силата на знанието.

Като че ли предизвикателствата пред образованието на новото хилядолетие бяха вчера, а всъщност изминахме толкова много път. Дигитализацията от мечта вече е реалност! Образователната система все по-ясно се ориентира към резултатите, а училището и отделният учител имат все по-голяма свобода да търсят свой собствен път към успеха на учениците, да бъдат иновативни и креативни!

Скъпи ученици, бъдете усмихнати, всеотдайни, любознателни, бъдете смели в мечтите си и упорити в преследването им!

Уважаеми колеги, всеки един от нас има минало, което е богато на спомени. Това, което ни прави различни, е настоящето – истинско предизвикателство, пълно с приключения, защото ни е позволено да прекараме дните си в бъдещето! И винаги успяваме, когато наши съюзници са Интелигентността, Любопитството, Родителската подкрепа, Индивидуалността, Творчеството, Вярата и Любовта. Професионалисти в настоящето, отговорни пред бъдещето – всички ние си пожелаваме спорна 2019/2020 учебна година!

Уважаеми родители, нека заедно да пазим духовната съкровищница на българската идентичност. Нека заедно да водим децата си към утрешния ден, дарявайки ги с любов, окриляйки ги в трудност!

 

ЧЕСТИТА И УСПЕШНА ДА Е ДВАЙСЕТАТА УЧЕБНА ГОДИНА НА XXI ВЕК !

 

София, 16.09.2019 г.

 

 

Д-Р ВАНЯ КАСТРЕВА

НАЧАЛНИК НА РУО

СОФИЯ-ГРАД

 

 

Снимка

слайдшоу Честита нова учебна година!

Слайдшоу

Добави в слайдшоу