Научно–образователен фестивал „Намерено поколение“

Изх. № РУО1-285/08.01.2020 г.

ДО ДИРЕКТОРИТЕ НА

СТОЛИЧНИТЕ УЧИЛИЩА

УВАЖАЕМА ГОСПОЖО ДИРЕКТОР, УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ДИРЕКТОР,

Във връзка с писмо на Столична община с изх.№СОА19-ДИ05-3765/20.10.2019г., вх.№РУО1-35353/20.12.2019г., Ви уведомявам, че Сдружение „Апетит за образование чрез практика“ съвместно с МОН организират Научно-образователен фестивал „Намереното поколение“ който ще се проведе в периода 24 – 26 януари 2020 г., в НДК.

Фестивалът е с научно-практически насоченост, с възможност за отворени лекции, дискусии, обмен на опит, полезни практики и създаване на нови контакти. Ръководителите на олимпийските ни научни отбори, успешни предприемачи  и учени с принос на световно ниво, ще споделят своята иновативна и креативна визия за успеха. Практическите дейности (практически уроци, нагледно демонстриране на дейността чрез работилници, експериментални лаборатории и др.), лекционен (времево разделени панели), модул за национално обсъждане на иновации в образованието  и кръгла маса – как да повишим функционалната грамотност  на подрастващите, споделяне на добри практики, са само част от предвидената програма.

При проявен интерес от Ваша страна, Ви предоставям програма, като дирекция „Превенция, интеграция, спорт и туризъм“  към Столична община, ще осигури награди за най–активно включилите се представителни групи ученици от столичните училища.

Приложения:

  1. Програма на научно–образователен фестивал „Намерено поколение“

 

 Д-Р ВАНЯ КАСТРЕВА

НАЧАЛНИК НА РУО – СОФИЯ-ГРАД