Date

May 09 2020
Expired!

Професионална гимназия по Дизайн“ Ел. Вазова“ отбелязва 9 май- Денят на Европа

Мили приятели!

Честит Ден на Европа!

Учениците на Професионална гимназия по Дизайн “Ел. Вазова“ отправят своя словесен и музикален поздрав по случай 9 май- Денят на Европа на езиците, които се изучават в училището.

Поздравителни думи от Лора Лазарова, председател на Ученическия съвет и ученичка в специалност „ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН“, както и емблематичната песен на Тотю Кутуньо „Обединена Европа“ разкриват красотата  на италианския език и посланието, че само заедно сме по- силни и по- щастливи, че заедно можем да полетим.

Исторически факти за развитието на Обединена Европа и България като част от Европейския съюз, представени от Кристина Попова в специалност „МОДЕН ДИЗАЙН“ с френски език, заедно с призива на Дарина от специалност „ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН“ с английски език колко е важно да учим чужди езици за да говорим общия език на мира и разбирателството, са част от празничните слова в клипчето, което учениците и д-р Биляна Стоименова – учител „Графичен дизайн“ от ПГД „ Ел. Вазова“ подготвиха като подарък за отбелязване на 9 май – част от Майските празници.

Професионална гимназия по Дизайн“ Ел. Вазова“ отбелязва 9 май- Денят на Европа  – клип https://www.youtube.com/watch?v=BRgsGId_6hk&t=156s

The event is finished.

en_USEnglish