Арт-ателие в 138 СУЗИЕ „Проф. Васил Златарски”

На 7ми октомври 2020 #GetUpAndGoals беше гост в 138 СУЗИЕ „Проф. Васил Златарски”, гр. София. Ученици и учители участваха в арт-ателиета, обединени под мотото „Устойчиво развитие за устойчив свят“. По-малките заедно с г-жа Диана Николова засадиха био-градина с разнообразни подправки. Използваха само природни продукти – саксии от яйчени черупки, био тор, еко семена и др.

Международните неравенства и връзката им с образованието, доброто образование, равенството между половете и др. теми от Целите за устойчиво развитие бяха представено от екип ученици от 10-11 клас и техния ръководител Ася Богоева.

Картини, постери, цветни колажи и информационни табла, посветени на опазване на околната среда и грижата за нашия общ дом – Земята, бяха подготвени от учениците съвместно с г-жа Живка Тодорова. Специален подарък за екипа на „Право в целта“ – името на проекта, изписано на китайски език, имаше от най-големите ученици от паралелката по китайски език в училището.

Изключителната изложба, подготвена от младите хора дава възможност за споделяне на опит и привличане на приятели и близки към каузата за постигане на Целите в името на едно по-добро бъдеще за всички.

https://www.facebook.com/GetupandGoalsBulgaria