НА ДОБЪР ЧАС И УСПЕШНА УЧЕБНА ГОДИНА!

Поздравление от министъра на образованието и науката: https://youtu.be/2X6WXKScNY0

Поздравление от началника на РУО – София-град:

ДО

ДИРЕКТОРИТЕ НА

ОБРАЗОВАТЕЛНИТЕ ИНСТИТУЦИИ

 

 

УВАЖАЕМИ ДИРЕКТОРИ,

СКЪПИ УЧИТЕЛИ, ДЕЦА И УЧЕНИЦИ, РОДИТЕЛИ,

ПОЗВОЛЕТЕ МИ ОТ ИМЕТО НА РЕГИОНАЛНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО – СОФИЯ-ГРАД И ЛИЧНО ОТ СВОЕ ИМЕ ДА ВИ ПОЗДРАВЯ С ОТКРИВАНЕТО НА НОВАТА УЧЕБНА 2023/2024 ГОДИНА И ДА ВИ ПОЖЕЛАЯ НЕИЗЧЕРПАЕМА ЕНЕРГИЯ ПО ПЪТЯ НА ЗНАНИЕТО, ПО КОЙТО ВОДИТЕ БЪДЕЩЕТО ЗА РЪКА!

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ, ВЯРВАМ, ЧЕ ВДЪХНОВЕНИЕТО НА ПРОСВЕТИТЕЛИТЕ, ОПРЕДЕЛИЛО ИЗБОРА ВИ ДА СЕ ОТДАДЕТЕ НА ТРУДНАТА УЧИТЕЛСКА ПРОФЕСИЯ, Е ЖИВО! ВАШЕТО ПРИЗВАНИЕ Е ДА СЕ СПРАВЯТЕ С ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА НА СЪВРЕМИЕТО И ДА ПРЕДАВАТЕ НА ИДВАЩОТО ПОКОЛЕНИЕ ПЪРВИТЕ ВАЖНИ ЖИТЕЙСКИ УРОЦИ. ЖЕЛАЯ ВИ ЗДРАВЕ, ДУХОВНА СИЛА И УПОРИТОСТ! ЗНАЯ, ЧЕ ЛЮБОВТА И ДОВЕРИЕТО НА ВАШИТЕ ВЪЗПИТАНИЦИ СА НАЙ-ЦЕННИЯТ ДАР ЗА ОТДАДЕНОСТТА ВИ НА МИСИЯТА ДА БЪДЕШ УЧИТЕЛ, НАСТАВНИК, ДОВЕРЕН ПРИЯТЕЛ!

УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ, НАСЪРЧАВАЙТЕ ДЕЦАТА СИ ДА СЪХРАНЯВАТ И РАЗВИВАТ ТАКА ПРИСЪЩАТА НА ВЪЗРАСТТА ИМ СКЛОННОСТ КЪМ ДОБРОТО, ЧЕСТНОСТТА, СПРАВЕДЛИВОСТТА И КРАСОТАТА. БЪДЕТЕ ТЪРПЕЛИВИ, КОГАТО ГИ ПОДПОМАГАТЕ ДА ПРЕОДОЛЕЯТ ПОРЕДНАТА ТРУДНОСТ. БЪДЕТЕ МЪДРИ, ЗАЩОТО ЗНАЕТЕ, ЧЕ ТОВА СА САМО ПЪРВИТЕ СТЪПКИ НА ЕДНО БЕЗКРАЙНО ИЗРАСТВАНЕ И УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ. ВЯРВАЙТЕ НА УЧИТЕЛИТЕ И ГИ ПОДКРЕПЯЙТЕ, ЗА ДА СТАНАТ ВАШИТЕ ДЕЦА ЗНАЕЩИ, МОЖЕЩИ И УСПЕШНИ ХОРА. ГОРДЕЙТЕ СЕ С УСПЕХИТЕ ИМ!

МИЛИ ДЕЦА И УЧЕНИЦИ, БЪДЕТЕ ДОБРИ ЕДНИ КЪМ ДРУГИ, ВНИМАТЕЛНИ КЪМ СВОИТЕ УЧИТЕЛИ, ВЕСЕЛИ В ИГРИТЕ, ПРИЛЕЖНИ В ЗАНИМАНИЯТА И ОТДАДЕНИ НА УЧЕНИЕТО, ЗАЩОТО В ДЕТСКАТА ГРАДИНА И УЧИЛИЩЕТО СЕ РАЗПАЛВА ПЛАМЪКЪТ НА НАУКАТА И ПОЗНАНИЕТО, КОЙТО ОСВЕТЯВА ЧОВЕКА ПРЕЗ ЦЕЛИЯ МУ ЖИВОТ!

НА ДОБЪР ЧАС!

15 СЕПТЕМВРИ 2023 Г.

ГРАД СОФИЯ

 

Д-Р ВАНЯ КАСТРЕВА

НАЧАЛНИК НА РУОСОФИЯ-ГРАД