Патронен празник на СПГ „Княгиня Евдокия“

На 13 февруари СПГ „Княгиня Евдокия” отбеляза своя патронен празник в Регионалния исторически музей в София, като тази година темата бе „Духът на времето“. По време на събитието д-р Ваня Кастрева и архитект Здравко Здравков получиха специалната награда „Княгиня Евдокия” за своя принос към образованието, културата и изкуството.

Д-р Ваня Кастрева бе наградена в категорията „Грижа за децата и образование” за нейната неуморна работа за подобряването на образователната среда в България.

„Благодарим ѝ за нейния безценен принос в утвърждаването на новите професии в СПГ „Княгиня Евдокия” и облагородяването на базата на нашето училище. Благодарим ѝ за помощта на всички ученици, на които безкористно помага всеки ден.” – споделиха от професионалната гимназия.

Архитект Здравко Здравков получи своята награда в категория: „Хуманност и принос към изкуството и културата”, заради неговия изключителен принос към обществото и в частност към подрастващите.

Специални благодарности към всички организатори и участници, благодарение на които вдъхновяваме и обогатяваме младите хора в България!