С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА ЕДНО ПРЕКРАСНО ЛЯТО!

СКЪПИ УЧЕНИЦИ,

Успешно приключи една различна учебна година, в която се наложиха силата и стойността на образованието. Поздравявам Ви с постигнатите отлични резултати на държавните зрелостни изпити и на Националното външно оценяване в седми клас. В непознати условия Вие реализирахте своя потенциал, открихте нови светове и показахте, че сте креативни, отговорни и можещи млади хора.

 

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ ДИРЕКТОРИ И УЧИТЕЛИ,

Благодаря Ви за отговорното поведение при обучението в електронна среда и за отличната организация при провеждането на матурите, националното външно оценяване, олимпиадите и състезанията. С иновативни методи в учебния процес, професионална отговорност и лична отдаденост Вие успяхте да интригувате, провокирате и мотивирате учениците си. Вие превърнахте трудностите в необходими предизвикателства и се справихте, защото не само сте висококачествени професионалисти, но сте и неотделима част от традициите на столичното образование.

 

УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,

Благодаря за грижата и отговорността, с които ни подкрепихте в трудните мигове на социална изолация и станахте част от образователния процес. Доказахме, че заедно можем повече!

С пожелание за здраве, радост, слънчеви усмивки и едно прекрасно лято, очаквам наесен да открием нова страница в историята на нашата образователна система, белязана със знака на качество и напредък!

 

Д-Р ВАНЯ КАСТРЕВА,

Началник на Регионално управление на образованието – София-град

01 юли 2020 година