Церемония по връчване на свидетелствата за основно образование в 107. ОУ „Хан Крум“

На 03 юли 2020 се проведе тържествена церемония за връчване на свидетелствата за основно образование на седмокласниците на 107.  ОУ „Хан Крум“.

Официални гости на церемонията бяха д-р Ваня Кастрева – началник на РУО – София- град, д-р Константин Павлов – кмет на район Лозенец, г-н Михал Сотиров –  заместник-кмет на район Лозенец и г-жа Рени Дренкова – началник отдел „Образование и култура“ в район Лозенец.

Д-р  Кастрева поздрави учениците, техните учители и родители с отличните резултати на проведеното национално външно оценяване. Пожела им много успехи в следващата степен на образование и похвали учениците, че заедно с директора и учителите пишат съвременната история на едно от значимите училища в столицата.

Д-р Павлов също поздрави учениците и отбеляза, че благодарение на тях училището е сред водещите в района!

Гостите връчиха медалите на отличниците на випуска!

Директорът връчи благодарствени плакети на г-жа Анка Пенева – старши учител по математика, доц д-р Живко Кушев – училищен лекар по повод тяхното пенсиониране и на г-жа Стела Дойчинова по повод приключване на учебната година на 4 „В“ клас, специално подготвен от родителите на учениците от нейния клас.