Честит празник, скъпи учители!

УВАЖАЕМИ ДИРЕКТОРИ И УЧИТЕЛИ,

 

ВСЯКА ПРАЗНИЧНА ДАТА Е ПОВОД ЗА ПОЗДРАВЛЕНИЯ И РАВНОСМЕТКА. НА ДНЕШНИЯ ПЕТИ ОКТОМВРИ – МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА УЧИТЕЛЯ, ПРИЕМЕТЕ МОИТЕ НАЙ-СЪРДЕЧНИ БЛАГОДАРНОСТИ ЗА ВАШАТА ВСЕОТДАЙНОСТ, ВИСОК ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И НЕПОДПРАВЕНА ЛЮБОВ, С КОИТО ДОСТОЙНО ИЗПЪЛНЯВАТЕ БЛАГОРОДНАТА МИСИЯ НА БЪЛГАРСКИЯ УЧИТЕЛ.

НЕЛЕКА Е ВАШАТА ЗАДАЧА, ТРЪНЛИВ Е ВАШИЯТ ПЪТ, НО БЛАГОДАТЕН Е ТРУДЪТ ВИ. НЕМИСЛИМА Е ВЕКОВНАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ БЕЗ ВАШЕТО ДЕЛО, НЕВЪЗМОЖНО Е РАЗВИТИЕТО НИ БЕЗ ВАШИТЕ НАПЪТСТВИЯ, ЗАЩОТО С МЪДРОСТ И ГРИЖА ВИЕ ВОДИТЕ ЗА РЪКА БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ, ПРЕВРЪЩАЙКИ МЛАДИТЕ ХОРА В ЛИЧНОСТИ СЪС ЗНАНИЯ, ДОБЛЕСТ И ЧУВСТВО ЗА ГРАЖДАНСКИ ДЪЛГ.

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА НА ВРЕМЕТО СА НЕПРЕДСТАЗУЕМИ И ОБРАЗОВАТЕЛНАТА НИ СИСТЕМА СЕ НУЖДАЕ ПОВЕЧЕ ОТ ВСЯКОГА ОТ ОТГОВОРНИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ, КОИТО ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ПРЕДАВАТ НА СВОИТЕ УЧЕНИЦИ ПЛАМЪКА НА НАУКАТА, ДА ПРЕПОДАВАТ МОРАЛНИТЕ И ДУХОВНИ УРОЦИ, НАСЛЕДЕНИ ОТ ПОКОЛЕНИЯ БЪЛГАРИ. ВЯРВАМ, ЧЕ ТОВА Е СИЛАТА И ПРИЗВАНИЕТО НА ВСЕКИ УЧИТЕЛ.

СКЪПИ КОЛЕГИ,

НА ДНЕШНИЯ ПРАЗНИЧЕН ДЕН НЕКА СИ ПОЖЕЛАЕМ ЗДРАВЕ, ПРОФЕСИОНАЛНА УДОВЛЕТВОРЕНОСТ И НОВИ ВЪРХОВЕ. БЪДЕТЕ СМЕЛИ И ДРЪЗКИ В ОСЪЩЕСТВЯВАНЕТО НА ВАШАТА БЛАГОРОДНА ЦЕЛ!

НЕКА ОТГОВОРНАТА ВИ ЗАДАЧА КАТО УЧИТЕЛИ И СЪВРЕМЕННИ БУДИТЕЛИ СЕ УВЕНЧАЕ С УСПЕХИТЕ НА ВАШИТЕ ВЪЗПИТАНИЦИ И БЪДЕ ВЪЗНАГРАДЕНА С  ТЯХНАТА ОБИЧ И ПРИЗНАТЕЛНОСТ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

 

СОФИЯ, 05.10.2022 Г.

Д-Р ВАНЯ КАСТРЕВА
НАЧАЛНИК НА
РУО – СОФИЯ-ГРАД