107. ОУ “ Хан Крум“ отбеляза с тържествен концерт – спектакъл своята 90 годишнина

На 19 март 2024 година 107. ОУ “ Хан Крум“ отбеляза с тържествен концерт – спектакъл под надслов „Традицията среща бъдещето“ своята 90 годишнина!

По време на спектакъла беше връчен плакета “ Свети Свети Кирил и Методий“ на Президента на Република България за особени заслуги на училището за въвеждането на водещи иновации и във връзка с утвърждаването на училището като водеща институция столицата!

Поздравителни адреси и юбилейни плакети бяха връчени от д-р Ваня Кастрева, началник на РУО, София -град и от кмета на район Лозенец д-р Константин Павлов!

Учениците от училищния хор с ръководители Павлина Чочова и Станиела Сърбинова изпълниха множество песни. Учители от училището отправиха своите музикални поздрави към гостите. Участниците в групите по характерни, народни и модерни танци към училището допълниха спектакъла със своите танцови изпълнения!

Месец по-късно спектакълът е основна тема на обсъждане в училище и квартала и предстои второ издание в края на май месец, за да бъде зарадвана кварталната общественост!