Годишни награди “Дете на годината”

На 07.02.2020г. в зала “ЕФЕ” на хотел „Маринела” на официална церемония се връчиха годишните награди „Дете на годината”.

Валентин Иванов – учител по хореография в 144 СУ „Народни будители”, спечели престижната награда в категорията „Детски учител на годината” на Сдружение „Оренда“, организaтор на конкурсa „Дете на годината“. Това е благотворителната инициатива  за подкрепа и развитие на децата на България.

Връчиха се категории освен за детски учител на годината, също и за треньор на годината. Няколко бяха категориите при децата – за академични постижения, спорт, спортист с увреждания, изкуство, доброволчески и хуманитарни науки, както и за иновативни проекти и технологии.

Учениците от 3д клас, възпитаници именно на г-н Валентин Иванов, спечелиха наградата в друга категория „Дете на годината –  изкуство”.

Журито бе съставено от уважавани представители на спорта, на изкуството, на обществения живот – Мария Петрова, Кирил Кирилов, Йордан Йовчев, Стефания Колева, Кремена Домусчиева и Недко Солаков.