Отлично представяне на учениците от ПГ по Дизайн „Елисавета Вазова“ на филмовия фестивал в Чепеларе!

От 3 до 5 януари 2024 г., специалност „Интериорен дизайн“ и „Графичен дизайн“, показаха своите умения на Филмовия фестивал в Чепеларе.

Макар никога в училище да не са учили видеообработка, Радина Контева, Теодора Емилова, Борислав Янакиев, Константин Тодоров, Любена Драганова, Симона Берчева и Стефани Торманова, Юлиана Митова под ръководството на д-р Биляна Стоименова и инж. Мария Кичукова, показаха завидни умения в създаването на видео съдържание и взеха участие във фестивала и като ментори и вдъхновители на младите таланти.

Нашите ученици спечелиха призови места със своите проекти! Особено впечатляващо беше представянето на Радина Контева и Любена Драганова, които споделиха възможностите на CANVA за създаване на видеа и графични продукти.

Фестивалът беше не просто състезание, а платформа за споделяне на идеи.

Гордеем се с нашите ученици и благодарим на нашите учители, които винаги подкрепят креативността и спомагат за развитието на таланта на своите възпитаници!

Специално благодарим на сдружение „Знам и Мога“ за чудесната покана, както и на всички участници и организатори за тази незабравима възможност да споделим нашата страст и таланти!

Можете да гледате филмите, които спечелиха престижните II и V място тук:

„Нападение“: https://www.youtube.com/watch?v=RXgImzfxwlM

„Lazy Trip“: https://www.youtube.com/watch?v=NFkM_tXhSuM