Покана за събитие – Teen Power

Изх. № РУО1-16157/29.04.2022 г.

 

ДО ДИРЕКТОРИТЕ НА

СТОЛИЧНИТЕ УЧИЛИЩА

 

УВАЖАЕМА ГОСПОЖО/УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ДИРЕКТОР, 

Във връзка с писмо на Образователна група „Светлина“, вх. № РУО1-15835/27.04.2022 г., приложено Ви изпращам покана за участие във второто издание на семинара за тийнейджъри „Teen Power : Промени живота си за 6 часа“, който се организира за втора поредна година. Събитието има за цел да подкрепи и вдъхнови младите хора и да им помогне да осъзнаят, че техният живот зависи от самите тях и се определя от изборите и стъпките, които правят още в тази възраст.

Събитието ще се проведе на 4 юни, събота, от 11-17 ч. в Международното висше бизнес училище, ул. „Винсент Ван Гог“ № 7, гр. София. В него ще участват едни от най-обичаните и успешни личности в България, сред които телевизионният и филмов продуцент Магърдич Халваджиян, създателят на Ucha.se – Дарин Маджаров, основателят на първата академия в България за видео игри и анимация ARC Academy – Антони Христов, единствената българска актриса с номинация за Оскар – Мария Бакалова, Никола Абаджиев – Коки – кайтсърфист номер 1 за България, най-добрият ни сноубордист Радослав Янков и други. Teen Power е предназначен за тийнейджърите в гимназиална възраст, а участието в събитието е безплатно.

Необходима е регистрация в сайта на събитието – www.teenpower.bg В деня на събитието всеки, който желае, но е възпрепятстван да присъства, може да гледа всичко онлайн, на същия сайт – www.teenpower.bg

Приложение:

Покана за събитието

 

Д-Р ВАНЯ КАСТРЕВА
НАЧАЛНИК НА РУО –  

СОФИЯ-ГРАД