Регистрация за състезание по дебати „Младежки дебати за климата“

Изх. № РУО1-7936/23.03.2023 г.

 

ДО ДИРЕКТОРИТЕ НА

СТОЛИЧНИТЕ УЧИЛИЩА

 

УВАЖАЕМА ГОСПОЖО/УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ДИРЕКТОР,

Във връзка с писмо с вх. № РУО1-7710/22.03.2023 г. от фондация „ЕкоОбщност“, Ви уведомявам, че младежи на възраст 15-26 години могат да се включат в предстоящите „Младежки дебати за климата“ в София на 31 март и 1 април 2023 г. Състезанието „Младежки дебати за климата“ се провежда в рамките на проект „Климат на промяна“ (#ClimateOfChange), който е съфинансиран от Европейската комисия по програма DEAR (Програма за образование за развитие и повишаване на информираността).

Ако попадате във възрастовата група и имате интерес да предизвикате себе си с изкуството на дебата по формат „Представи идеите си“, следва да се запознаете с информацията и да се регистрирате до 25 март 2023 г.

Ако сте преподавател в средно училище, който работи с младежи, за които дебатите биха създали възможност да проверят и срещнат дебатьорските си умения по теми, свързани с глобалното развитие, устойчивост и права на човека, предайте информацията и съдействайте на младите хора да сформират отбор и да се включат. Повече информация и връзка към формата за регистрация: https://docs.google.com/forms/d/1BS_bhAqfBiR_JYHORGeluty1syAfNVCyckmsn2698ok/viewform?edit_requested=true

При въпроси и за допълнителна информация: [email protected] или Любомира Колчева, мобилен: 0882 620 948.

 

Д-Р ВАНЯ КАСТРЕВА

НАЧАЛНИК НА РУО –СОФИЯ-ГРАД