Заключителен пакет документи по проект „Образование за утрешния ден“, Дейност 2.      

Изх. № РУО1-26058/29.07.2024 г.              

ДО

ДИРЕКТОРИТЕ НА УЧИЛИЩАТА, ВКЛЮЧЕНИ В ПРОЕКТ

„ОБРАЗОВАНИЕ ЗА УТРЕШНИЯ ДЕН“                       

УВАЖАЕМА ГОСПОЖО/ УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ДИРЕКТОР,

Приложено, изпращам Ви таблица на Управляващия орган с няколко забележки и коментари за училища, който са изразходвали средства по дейност 2. Моля за съдействие за отстраняване на забележките. Моля да прикачите исканите документи в информационната система.

В случай че имате необходимост от допълнителна информация, звъннете на Светослав Насвади – експерт по проект ОУД, Мобилен:  + 359 883 450 866. 

Прикачването на допълнителните документи в системата става от профил на директора с избор на Дейност 2-Разходи. Отваря се меню Разход и от бутон  се зарежда нова страница, в която избирате „Вид документ“ – „оферта“ и прикачвате допълнителните документи. Няма ограничение в броя на документите, добавени като вид документ  – оферта.

Тук трябва да качите и информация за извършеното осчетоводяване на закупеното оборудване, което не изключва качването в системата на счетоводните документи по години от меню „Счетоводни документи“.

Относно снимките на оборудването, моля да залепите визуализация на техниката преди да бъде направена снимката. Моля снимките да бъдат обединени в един файл преди да бъдат качени в платформата на проекта.

Приложено изпращам и образец на стикер. В случай, че не се вижда серийния номер на техниката, може да направите снимка на кашон/опаковка, където ще е видим.

Д-Р ВАНЯ КАСТРЕВА

НАЧАЛНИК НА РУО

СОФИЯ-ГРАД