Еднократна парична награда за педагогически специалисти, класирали на призови места ученически отбори в Трети (зонален) и Четвърти (финален) етап на Ученически игри

Изх. № РУО1-32203/17.09.2024 г.

 

ДО

ДИРЕКТОРИТЕ

НА СТОЛИЧНИТЕ УЧИЛИЩА

УВАЖАЕМА ГОСПОЖО/УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ДИРЕКТОР,

Във връзка с писмо на Столична община с вх. №РУО1-30221/04.09.2024 г., Ви уведомявам, че с Решение № 235 по Протокол № 74 от 06.04.2023 г. са актуализирани  Правила за условия и реда при предоставяне на еднократна парична награда за педагогически специалисти от столични училища, с професионална квалификация „учител по физическо възпитание и спорт“ или „треньор по вид спорт“, класирали на призови места ученически отбори в Трети (зонален)  и Четвърти (финален) етап на Ученически игри.

Кандидатства се чрез подаване на заявление с приложени документи в деловодството на Столична община, ул. „Московска“ № 44, съгласно обявената Процедура, с краен срок – 08 октомври 2024 година.

Процедурата, информацията за сроковете, изискванията и документите за кандидатстване са публикувани на официалния електронен портал на Столична община; рубрика „Спорт и младежки дейности“, “Награди, отличия, стипендии“ – Награди, стипендии, отличия – Портал на Столичната Община – Портал на Столичната Община (sofia.bg) и позиция „Ученически игри“ – Ученически игри – Портал на Столичната Община – Портал на Столичната Община (sofia.bg)

Резултатите за одобрените кандидати за получаване на еднократна парична награда се обявяват на официалния електронен портал на горепосочения електронен адрес.

Информация/протоколи за официално класиране в Ученически игри за учебната 2023/2024 г. може да намерите, както следва:

  • за Трети етап – Зонални състезания по вид спорт /градски първенства/ за гр. София на официалния електронен портал на град София; рубрика „Спорт и младежки дейности“, “Награди, отличия, стипендии“ – Награди, стипендии, отличия – Портал на Столичната Община – Портал на Столичната Община (sofia.bg) и „Ученически игри“ – Ученически игри – Портал на Столичната Община – Портал на Столичната Община (sofia.bg)
  • за Четвърти (финален) етап – електронна страница на Българска асоциация спорт за всички, Ученически игри 2024 г. – Българската асоциация спорт за учащи (basu.bg)

 

За допълнителна информация:

Теодора Филева, главен експерт в отдел „Спорт“ – 02/946 11 18

Методи Здравков, експерт в отдел „Спорт“ – 02/946 14 12

 

Приложения:

  1. Правила.
  2. Процедура.
  3. Заявление.
  4. Официално класиране.

Д-Р ВАНЯ КАСТРЕВА

НАЧАЛНИК НА РУО

СОФИЯ-ГРАД